Kërkim i avancuar
2012 early autumn new hit color printing round neck long-sleeved striped short jacket female
prev zoom next
 • Çmimi i ofruar:$98.74
 • Çmimi i tregut:$131.48
 • Gjëndje:
  40
 • Klasifikimi Color:
  Madhësi:
  XS S M L
 • dua të blej:

Atributet e produktit

 • Pjatë:
  Model Slim (Pas trupit)
 • Trashësia e veshjeve:
  Seksioni i hollë
 • Kombinimi i:
  Një i vetëm
 • Stil:
  Rrugë
 • Rrugë:
  Europa dhe Shtetet e Bashkuara
 • Gjatësi:
  Paragraf të shkurtër (40cm
 • Mëngë:
  Mëngë të gjata
 • Jakë/a:
  Rreth qafës
 • Çarë Veshje:
  Button mbuluar
 • Kampion:
  Dell
 • Details Style:
  Shtypi / ngjyrosje
 • Category pëlhurë:
  Të tjera sintetike
 • Viti Listuara / sezon:
  Vjeshtë 2012
 •  

Përshkrimi i produktit:NDIHMË - klikoni më poshtë për të parë se si mund të kryhet një proçes i plotë